Reprezentantul Special al OSCE pentru procesul de reglementare transnistreană va vizita R. Moldova

Chişinău, 26 ian. /MOLDPRES/. Reprezentantul Special al Președintelui în exercițiu al OSCE din partea Suediei pentru procesul de reglementare transnistreană, Ambasadorul Thomas Mayr-Harting, va vizita Republica Moldova în perioada 26-29 ianuarie pentru a examina situația actuală în procesul de reglementare și, împreună cu părțile, va identifica prioritățile pentru anul 2021, transmite MOLDPRES.

Potrivit unui comunicat de presă al OSCE, la Chișinău, Ambasadorul Mayr-Harting va avea întrevederi cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, prim-ministrul interimar și ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, viceprim-ministrul pentru reintegrare, Olga Cebotari, precum și cu liderii partidelor politice. De asemenea, Mayr-Harting se va întâlni cu ambasadorii rezidenți ai mediatorilor și observatorilor în formatul „5+2″, precum și cu membrii societății civile.

La Tiraspol, Reprezentantul Special se va întâlni cu liderul regiunii Vadim Krasnoselski și reprezentantul politic, Vitali Ignatiev.

foto: commons.wikimedia.org