Volumul „Povestea Castelului Săvârşin”, semnat de Principele Radu, va vedea curând lumina tiparului la Curtea Veche Publishing

Volumul „Povestea Castelului Săvârşin”, semnat de Principele Radu, va vedea curând lumina tiparului la Curtea Veche Publishing, anunţă Casa Regală, într-o postare pe Facebook.

Volumul, bogat ilustrat cu fotografii de epocă şi actuale, este publicat cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la întoarcerea Familiei Regale la Săvârşin, în ziua de 1 iunie 2001.

 

Sursa foto: Familia Regala a Romaniei / Facebook


Fotografiile înfăţişează domeniul pornind de la istoria lui din secolul al XVII-lea, până în anul 1947. Lor li se adaugă imagini din anii 2001-2021, când castelul a revenit la viaţă.

De asemenea, cartea cuprinde o amplă descriere, în imagini şi cuvinte, a celor opt ani în care clădirea istorică a beneficiat de o restaurare complexă şi de înaltă calitate profesională.

Începând din ziua de 1 mai 2021, Domeniul Regal Săvârşin va fi deschis publicului, detalii privind vizitarea castelului şi a parcului urmând a fi publicate din vreme, mai precizează sursa citată. AGERPRES