Descoperă gusturile preparatelor internaționale din foodcourt-ul Iulius Mall Iași!

 

Ți-e poftă de un burger cu multă brânză, de niște aripioare de pui picante sau de sushi cu somon? În foodcourt-ul Iulius Mall Iași îți poți îndeplini toate dorințele culinare dintr-o singură oprire și te poți delecta cu preparatul preferat în interior. Vino și lasă-te purtat de aromele savuroase ale specialităților pregătite de restaurantele din foodcourt!

Pizza cu pui crocant sau cu bacon, meniu de 20 nuggets sau multe alte sortimente delicioase găsești la Yumm. La Chido găsești Quesadilla pui grill, buritto și multe alte specialități mexicane.

În foodcourt-ul Iulius Mall poți să faci o incursiune culinară prin diferite țări de pe mapamond. Piadina Venezia cu prosciutto crudo sau al Tonno, tu ce alegi? Vino La Piadina și redescoperă aromele Italiei! Dacă îți plac atât de mult gusturile mediteraneene, treci și pe la Rigatoni și ia-ți o porție de tagliatelle cu sos carbonara sau una de spaghetti cu sos roșu! Matryoska te duce în Rusia, cu ajutorul unei porții de zeamă de pui cu tăieței de casă sau bujenină din carne de porc. Pe tărâmuri japoneze ajungi cu Sushivo. Sushi Okinawa cu somon fume, una de avocado Maki și bucăți de Sushivo Tempura cu somon copt, te vor ajuta să te imaginezi în Țara Soarelui Răsare. Și dacă tot ești pe tărâmuri asiatice, poți trece și pe la Noodle Pack să încerci un meniu Orange Chicken, Spring Rolls, Pack Tofu sau Pack Nuggets. Ospățul Zeilor îți propune meleagurile românești și te invită la o porție de sarmale ca la mama acasă sau la o farfurie de păstăi cu usturoi.

Salad Box îți propune meniuri pe cât de sănătoase, pe atât de gustoase: salate cu pui, vită, ou sau cu ingredientele alese de tine. Gustul inconfundabil al unui Piatto Kebab îl găsești la Mesopotamia, în timp ce Mado ți-a pregătit șaorma la lipie, dar și burger de pui suculent. Aripioarele picante sunt la KFC, iar la Mc Donald’s te așteaptă un adevărat festin cu Mc Puișor sau Big Mac. Panck’s te încântă cu menuri speciale cu clătite sărate sau dulci, iar Donuterie te așteaptă cu delicioasele gogoși.

La Tucano Coffe, Starbucks, Teo’s Café și 5 to Go îți iei doza de energie, iar de La Corniche poți lua o delicatesă dulce!