Barna: Vaccinarea anti-COVID-19 este importantă

Vicepremierul Dan Barna a declarat miercuri, după ce a făcut a doua doză de vaccin anti-COVID, că se simte foarte bine şi a precizat că măsurile de distanţare şi siguranţă trebuie respectate.

 

„Foarte bine. Probabil datorită faptului că am fost dintre cei care a avut COVID, organismul este obişnuit sau a fost obişnuit. Nici după prima doză nu am avut astfel de problemă. Şi acum mă simt excelent. (…) Măsurile de distanţare şi de siguranţă trebuie respectate. Există acea a doua tulpină mai molipsitoare de care ne temem cu toţii. Din acest motiv, vă recomand în continuare să purtaţi mască, evitaţi deplasările care nu sunt obligatorii, igienizaţi-vă mâinile! Toate măsurile de până acum trebuie să continue, pentru că, iată, ele funcţionează şi am văzut că nu a mai fost epidemia de gripă tradiţională tocmai datorită măştilor. Din acest motiv, mergeţi să vă vaccinaţi”, a spus Barna.

El a subliniat că vaccinarea anti-COVID-19 este importantă.

„Problema aceea legată de liste şi de programări s-a rezolvat în cea mai mare măsură. Este un lucru bun. Vaccinarea este importantă”, a mai spus vicepremierul la Spitalul Militar Central din Capitală. AGERPRES