Festivalul Internaţional EUROPAfest – 2021 va avea loc în perioada 16-24 iulie

Festivalul Internaţional EUROPAfest – 2021 va avea loc în perioada 16-24 iulie, informează organizatorii, jmEvents, într-un comunicat transmis AGERPRES.

 

Sloganul ales de organizatorii evenimentului pentru ediţia din acest an este „Return to Live Music. No limits, just hope!”.

„2020 a fost un an în care am conştientizat rolul artei şi în special al muzicii în a ne crea o stare de bine, de echilibru. Am redescoperit bucuria lucrurilor simple, autentice – sănătatea proprie şi a celor dragi, o îmbrăţişare, o cină în familie, o discuţie de la suflet la suflet la cafeaua de dimineaţă sau la un pahar de vin pe înserate, sportul, un film bun, o carte sau muzica preferată şi am reînceput să le apreciem la adevărata valoare. Toate ne-au dat putere să ne adaptăm şi să trecem peste un an dificil, plin de incertitudine, izolare, anxietate, suferinţe şi pierderi, în care am fost limitaţi, dar ne-am găsit şi propriile limite. După luni de restricţii şi săli de spectacole închise, după seri de streaminguri online lipsite de emoţia live-ului, artiştii sunt nerăbdători să evolueze pe o scenă adevărată, cu public”, precizează organizatorii.

La fiecare ediţie, EUROPAfest prezintă peste 250 de artişti din 40 de ţări, cu producţii de excepţie din patru genuri muzicale – jazz, blues, pop şi muzică clasică.

Festivalul Internaţional EUROPAfest este unul dintre evenimentele de marcă ale vieţii muzicale româneşti, scopul său fiind facilitarea accesului publicului larg şi sensibilizarea lui la valorile muzicale naţionale şi internaţionale într-o manieră atractivă, accesibilă şi neconvenţională.

Toate noutăţile şi informaţiile referitoare la festival vor fi comunicate online, pe www. EUROPAfest.ro, www.jmEvents.ro, www.Bucharestjazz.ro, şi pe paginile de social media EUROPAfest – Facebook, YouTube şi Instagram, precizează organizatorii. AGERPRES