Ediţia virtuală a târgului educaţional World Education Fair

Peste 30 instituţii de învăţământ din Europa şi SUA vor participa, joi, în intervalul orar 14,00-18,00, la ediţia virtuală a târgului educaţional World Education Fair (WEF), informează un comunicat de presă al organizatorilor.

Înscrierile la târg se pot face fac pe site-ul www.worldeducation.ro sau direct pe platforma Brazen.

Potrivit sursei citate, interesul pentru studiile în Marea Britanie este din nou în creştere, cele mai multe universităţi britanice acordând „burse” europenilor pentru reducerea taxelor.

La ediţia online a evenimentului, tinerii care doresc să studieze în Marea Britanie pot să participe la prezentări sau să discute personal cu reprezentanţii universităţilor în cadrul evenimentului.

„Printre cele mai populare programe de studiu în Marea Britanie se numără aşa numitul domeniu STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics), care reuneşte cunoştinţe teoretice ştiinţifice din mai multe domenii cu aplicabilitate concretă şi imediată în lumea reală. Aceste dezvoltări stau la baza unor domenii esenţiale cum ar fi medicina, aviaţia, medicină, logistica etc. Printre programele de studiu dezvoltate în cadrul STEM se află inteligenţa artificială, arta sunetului, nanobiologia, bioinformatica, managementul aviatic, dezvoltarea medicamentelor, afacerile în domeniul securităţii, producţie media şi film, finanţe globale etc”, arată sursa citată.

Totodată, la ediţia virtuală World Education Fair de joi vor fi prezente şi universităţi din Austria, Italia, Elveţia, Belgia, SUA, Danemarca şi Olanda.

La târg vor fi prezente şcoli şi licee de prestigiu din Marea Britanie, Germania, Portugalia, Spania, Italia, Elveţia şi Belgia.

În cadrul acestei ediţii WEF, consultanţii IntegralEdu vor dezvălui în avans vizitatorilor interesaţi ofertele care vor fi disponibile în Swiss Week şi alte opţiuni de Edutabere pentru vara 2021.

În cadrul Swiss Week 2021, ce va avea loc în perioada 8 martie – 14 martie, costul taberelor de vară organizate de instituţiile elveţiene participante va fi redus cu până la 20%.

Participanţii la ediţia virtuală WEF din 18 februarie se vor putea înscrie pe ultima sută de metri în programul Work and Travel USA, data limită fiind 5 martie.

„Datorită contextului actual, înscrierile se pot face şi exclusiv online. Acum este şi perioada în care au loc târgurile de joburi în urma cărora studenţii obţin jobul la care vor lucra la vară. Aceştia au peste 3.400 de joburi din care pot alege, în aproape orice zonă din SUA”, afirmă aceeaşi sursă. AGERPRES