Breaking News

Klaus Iohannis: E nevoie de investiţii semnificative în spitalele din România

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, după întâlnirile cu premierul şi cu mai mulţi miniştri, că e nevoie de investiţii semnificative în spitalele din România, atât în spitale noi, cât şi în cele existente. Preşedintele a subliniată că, la acest moment, campania de vaccinare merge foarte bine.

”Tema principală a fost cum pregătim cel mai bine, rapid proiecte pentru Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Sunt oportunităţi uriaşe şi vrem să le folosim. Vrem să folosim aceşti bani pe mai multe paliere şi vreau să menţinez doar câteva: o primă chestiune – sănătatea. Este nevoie de investiţii semnificative în spitalele din România.  Este nevoie de investiţii importante în spitale noi, în spitalele existente pentru a le moderniza, în sistemele din spitalele existente pentru a le face mai sigure”, a declarat preşedintele.

Şeful statului a avut miercuri două şedinţe. La prima au participat premierul Florin Cîţu, vicepremierul Dan Barna şi ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu, iar la cea de a doua au fost prezenţi şeful Executivului, ministrul Muncii Raluca Turcan şi ministrul Economiei Claudiu Năsui. (sursa: www.news.ro)