„Auto Best Deals” revine la Palas cu oferte speciale de primăvară

 

Primăvara este anotimpul schimbărilor și a noilor începuturi, iar când pleci pe un drum necunoscut ai nevoie de un autovehicul de încredere. „Auto Best Deals Spring Edition” a revenit în Palas cu noi modele, dar și cu oferte de primăvară. Vino la Palas și fă un upgrade și mașinii, nu doar garderobei!

El își dorește cât mai mulți cai putere sub capota mașinii, iar ea vrea un model fiabil care să fie și de o culoare frumoasă? „Auto Best Deals Spring Edition” aduce în Atriumul Palas altfel de vestitori ai primăverii, care îi vor încânta atât pe domni, cât și pe doamne. Până marți16 martie 2021, la „Auto Best Deals Spring Edition” poți afla mai multe detalii despre cele mai căutate mărci auto din Româniale poți testa, poți descoperi ofertele irezistibile și dacă găsești modelul care îți place, îl poți achiziționa.

Ești mereu pe fugă și ai nevoie de o mașină cu care să ajungi repede dintr-o parte a orașului în cealaltă? Vino la Palas să afli mai multe amănunte despre modelele de la RenaultFord, Skoda și Suzuki! Dacă ai o familie numeroasă, iar spațiul din mașină este un criteriu important pentru tine, propunerile de la KIAVolvoSsangYong și JAC pot fi alegerea potrivită. La „Auto Best Deals” poți  să îți faci o părere și despre e-mobilitate și să analizezi avantajele și nivelurile de echipare a noului model Tesla. Toate mașinile expuse beneficiază de pachete promoționale speciale de primăvară.

Expunerea auto cu vânzare este asigurată de cele mai importante reprezentanțe auto din Iași – Mega AutoATI Motors HoldingBRASOpen Auto CenterDolly și Trado Motors.