Kebap House aduce gusturile orientale în Iulius Mall Iași

 

Vrei să simți cu adevărat vibe-ul Istanbulului, iar serialele turcești nu mai sunt suficiente? Iulius Mall Iași te aduce mai aproape de aromele exotice din Orientul Mijlociu ce pot fi savurate acum la Kebap House, unde kebap-ul, bulgurul și baclavaua sunt pregătite de maeștri bucătari, după rețete tradiționale.  

Când pasiunea pentru gătit o întâlnește pe cea pentru aromele orientale, apar cele mai gustoase și sănătoase preparate cu specific turcesc. Recent inaugurat în foodcourt-ul Iulius Mall Iași, Kebap House propune delicii făcute cu ingrediente proaspete, după rețete păstrate din vremuri străvechi.

 

Nu putem vorbi despre Istanbul fără să ne gândim la suculentul kebap. Pe bază de miel sau vită, cu un gust deosebit dat de rumenirea perfectă a cărnii pe grătar, vedeta meniului de la Kebap House te va face să simți gustul pe care îl savurau sultanii. Aroma fresh este dată de legumele proaspete atent asezonate de condimente specifice, iar sosurile delicioase și pita proaspăt scoasă din cuptor oferă un plus de savoare.

Tot la Kebap House te poți răsfăța cu sortimente de orez apetisante, bulgur preparat din grâu sau pide. Meniul cu frigărui de pui, Adana, Platoul Sultanului sau Meniul Sultanului sunt câteva dintre propunerile Kebap House pentru o experiență culinară completă. La desert te poți delecta cu regina dulciurilor turcești, baclavaua.

 

Cele mai reușite sesiuni de shopping se încheie cu o gustare apetisantă în foodcourt-ul Iulius Mall Iași.