Cei mai buni cartofi prăjiţi te aşteaptă la Cartofisserie, în Palas

 

Originari din America de Sud, aduși în Europa de Cristofor Columb, cartofii au avut de făcut un drum lung până să ajungă pe mesele noastre. Cartofisserie, noul restaurant din foodcourt-ul Palas Iași, îți propune să afli povestea delicioasă, asezonată cu sosuri grozave, a cartofilor proaspeți, feliați cu atenție și prăjiți cu răbdare.

 

Ești fan al cartofilor prăjiți și al sosurilor speciale? În foodcourt-ul Palas s-a inaugurat Cartofisserie, locația care tratează cartofii cu grijă și pasiune. Fie că alegi o porție baby sau una grande, gustul cartofilor proaspeţi, prăjiți pe loc, te va cuceri imediat. La Cartofisserie, „merele pământului” sunt bine spălate, feliate și prăjite în coajă, de unde le-a fost pus și numele „Cartofi la costum”.

 

O selecţie de 12 sosuri aşteaptă să fie descoperite: de la clasicele Maioneză, Ketchup, Sos de usturoi sau Barbeque, până la cele mai exotice Samurai, Cocktail, Jammie, Mammouth, Curry Ketchup, Pitta, dar şi îndrăzneţele Cheezy Crazy şi Hot Shot. Vino să vezi care este preferatul tău!

Pe lângă Cartoful Rege, Cartofisserie îți propune şi o varietate de meniuri: celebrele Crispy Strips sau PUIpițe Crispy cu o crustă crocantă şi savuroasă, Mozza Sticks, baghete delicioase şi crocante de mozzarella, Aripioare picante, Picănței, pentru cei care preferă deliciile spicy, frigăPUI, dar și alte bunătăți preparate cu măiestrie de către „Cartofisserii” pricepuţi. Pentru micii pofticioși găsești meniul Junior Nuggets.

 

Încearcă și tu cartofii proaspeți tăiați și prăjiți pe loc de la Cartofisserie!