Noi surprize în aplicația „Fidelity by Iulius Mall”

 

Ești shopping addicted? La Iulius Mall Iași, cu cât faci mai mult shopping, cu atât primești premii mai mari. Vino să dai un refresh garderobei tale și lasă-te premiat prin aplicația Fidelity by Iulius Mall!

Primăvara aduce cele mai cool surprize în aplicația Fidelity by Iulius Mall Iași. De acum, în Fidelity, aplicația care îți returnează 5% din tot ce cumperi, vor fi disponibile vouchere Buzz și Sport Vision în valoare de 60 de lei. Folosește punctele acumulate în portofelul tău virtual sau vino la shopping și adună noi puncte în contul tău. Detalii despre pragurile de cumpărături găsești aici: Fidelity by Iulius Mall.

Cum intri și tu în clubul celor norocoși? 1 – descarcă aplicația „Fidelity by Iulius Mall”, 2 – fă-ți cont, 3 – câștigă! După ce termini sesiunea de shopping, mergi la Centrul Info cu bonurile, scanează codul unic din aplicație și acumulează puncte. Pe lângă Sport Vision și Buzz, Fidelity îți propune vouchere și la Tucano Coffee, Yumm, Panck’s, Cupio, Ani’s, Jolidon și Bulgarini.

Ne vedem la shopping în Iulius Mall!