Intersport te așteaptă cu oferte de nerefuzat, în Iulius Mall Iași

 

Să faci sport nu a fost niciodată mai fun, mai distractiv și mai înviorător ca acum. La magazinul Intersport din Iulius Mall Iași ai reduceri de până la 30% la piesele vestimentare din gama energetics.  Grăbește-te, promoția este valabilă până pe 31 martie 2021!

Ești o fire sportivă, îți place să ieși la jogging sau mergi des la sala de forță? De acum „You Never Train Alone!”, pentru că Intersport este împreună cu tine la fiecare antrenament. Descoperă reducerile din colecția energetics! Fie că ești în căutarea perechii perfecte de pantaloni sport, care să îți transforme sesiunile de fitness într-o adevărată experiență sau te uiți după cele mai comode bluze de purtat atunci când mergi în drumeție, în gama energetics găsești tot ce ai nevoie la prețuri reduse cu până la 30%.

Știm cât de importantă este încălțămintea atunci când ești pasionat de jogging. Tot în Intersport, la Iulius Mall Iași, găsești perechea ta preferată de Adidas Fluidstreet, la un super preț. Intersport este alături de tine la fiecare pas.

Ofertele sunt exclusiv pentru membrii Score For More. Nu ești membru? Înscrie-te în clubul pasionaților de sport direct în magazinul Intersport din Iulius Mall Iași!