Bilete achiziţionate online pentru vizitarea muzeelor ieşene

Începând din luna mai, muzeele din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași se regăsesc pe Booktes.com, platformă de ticketing dedicată publicului aflat în căutarea celor mai inedite experiențe turistice și culturale.

Serviciul online pus la dispoziție de către Booktes.com oferă vizitatorilor posibilitatea de a-și planifica vizita, stabilind din timp itinerariul și achiziționând bilete electronice, valabile 90 de zile de la data cumpărării. Accesând platforma Booktes.com, la categoria Muzee, vizitatorii pot descoperi detalii despre cele patru obiective muzeale aflate în Palatul Culturii din Iași – Muzeul de Istorie a Moldovei, Muzeul de Artă, Muzeul Etnografic al Moldovei și Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu” – precum și despre celelalte șase muzee din cadrul CMNM, aflate în orașul și județul Iași:

  • Muzeul Memorial „Mihail Kogălniceanu” din Iaşi
  • Muzeul Unirii din Iaşi
  • Muzeul „Poni-Cernătescu” din Iaşi
  • Palatul „Alexandru Ioan Cuza” din Ruginoasa
  • Muzeul Arheologic de sit din Cucuteni
  • Muzeul Viei și Vinului din Hârlău.

După achiziționare, biletul care include un cod QR este transmis vizitatorului pe e-mail, iar acesta îl va prezenta la intrarea în muzeu fie în format electronic, fie tipărit, pentru a fi  scanat pentru validare.

Muzeele pot fi vizitate în condiții de siguranță sanitară, conform normelor în vigoare la data desfășurării vizitei. Programul este de marți/ miercuri până duminică, între orele 10.00 și 17.00 (ora 16.30, ultimul bilet), cu o pauză de 30 de minute pentru dezinfectarea suprafețelor și aerisirea spațiilor muzeale.