Două premiere, în week-end, la Ateneul Naţional din Iaşi

Sfârșitul de săptămână vine cu două premiere la Ateneul Național din Iași. Cei mici sunt așteptați sâmbătă, 22 mai, la premiera unui spectacol de magie, pregătit de Teatro Blu, intitulat Magic Dreamcatcher. Spectacolul va avea loc în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, începând cu ora 11.

Cea de a doua premieră a weekend-ului se va desfășura tot sâmbătă, 22 mai, de la ora 19.  Să vezi ce te spun lu’ mama este o comedie bulevardieră, o adaptare modernă după „Croitorul doamnelor” a lui Georges Feydeau.

„Ineditul acestui spectacol îl reprezintă parteneriatul dintre Ateneul Național din Iași și Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” din Iași. Majoritatea interpreților sunt elevi la secția de actorie, dar care reușesc să egaleze jocul actoricesc de performanță

Lăsăm publicul să „jurizeze” prestația lor, dacă vor mai avea timp, printre hohotele de râs”, a declarat Erica Moldovan, regizorul premierei.

Pentru reprezentația de sâmbătă, 22 mai, ora 19, biletele au fost epuizate, însă doritorii mai au șansa să vadă acest spectacol duminică, 23 mai, de la aceeași oră.

Biletele pot fi achiziționate online, pe site-ul ateneuiasi.ro, sau de la casieria Ateneului, la prețul de 20 de lei.