Hummus Bar a adus gustul oriental în foodcourt Palas

Hummus Bar își întâmpină clienții cu hummus delicios și hrănitor în zona foodcourt din Palas. Indiferent că îl alegi pentru prânz, brunch sau cină, gustosul preparat va transforma orice masă într-o experiență culinară delicioasă, fiind și o garnitură perfectă pentru salate sau orice alte feluri de mâncare. Tot aici poți savura deliciosul kebab, poți încerca salata arăbească sau falafelul pregătit cu măiestrie de bucătari.

Hummusul este cel mai faimos preparat din bucătăria Orientului Mijlociu, dar a dobândit un statut foarte special și în România. De curând, în foodcourt Palas s-a inaugurat Hummus Bar, care aduce la alt nivel experiența acestui fel de mâncare apetisant, sărac în calorii și bogat în beneficii pentru sănătate. Poți savura hummus asezonat cu carne de vită sau pui, pentru o gustare completă, în spirit arăbesc, hummus cu falafel sau ciuperci pentru o masă hrănitoare și rapidă, hummus kebab sau clasic pentru o pauză delicioasă, hummus foul sau mshawashe pentru o experiență exotică.

Tot la Hummus Bar poți mânca salată arăbească cu puține calorii și mulți nutrienți, salată tabbouleh extrem de răcoritoare și ușoară, salată cu halloumi, plină de vitamine și extraordinar de gustoasă, dar și salate cu ciuperci sau pui. Acestor preparate li se adaugă meniurile kebab și de pui, dar și pita și lipia cu falafel, kebab și shawarma. Dacă vrei și o garnitură poți alege o porție extra de falafel, orez, cartofi prăjiți sau murături. Toate preparatele sunt gătite după rețete tradiționale și cu ingrediente proaspete.

Vino să te răsfeți cu hummus delicios și meniuri gustoase, la Hummus Bar!