Alte 14 spaţii de joacă pentru copii vor fi modernizate în perioada următoare de Primărie

Alte 14 spaţii de joacă pentru copii din municipiu Iaşi  urmează să fie modernizate în cursul acestui an, în cadrul unui program mai amplu, care cuprinde în total 28 de astfel de obiective.

“Ele vizează, în mare parte, o serie de grădiniţe din Iaşi (PP 9, PP16, PP 26, PP11, PN 11, PN 29, PP 4, PP 23, parcul de pe str. Mihail Sturza, str. Canta nr. 58, str. Vasile Lupu nr. 96, str. Vasile Lupu nr.102, str. Stejar nr. 56. Sunt cele 14 spaţii de joacă din totalul celor 28 care urmnează să fie reabilitate şi modernizate, costul total al investiţiei ridicându-se la suma de trei milioane de lei”, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, primarul Mihai Chirica.

Şeful municipalităţii a afirmat că la acţiunea de modernizare a spaţiilor de joacă pentru copii vor contribui şi firmele din Iaşi. “Deja am trimis documentaţii în acest sens către societăţile comerciale din municipiu şi, spre satisfacţia noastră, foarte multe dintre ele au răspuns pozitiv la solicitarea noastră”, a spus edilul.

“Vom face o listă completă, le vom prezenta amplasamentele şi sperăm ca în acest fel să putem solidariza întreaga comunitate ieşeană să contribuie la materializarea acestui proiect”, a declarat primarul. (E.M.)