David Guetta, Parov Stelar și The Script, printre primii artiști confirmați la Untold

Untold a anunțat azi primele numele care vor urca pe scenă la ediția de anul acesta. Printre aceștia se numără DJ-ii David Guetta, Martin Garrix și Dimitri Vegas&Like Mike.

Alături de aceștia se mai află Steve Aoki, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies, Above&Beyond, Benny Benassi și Martin Solveig. Iubitorii de muzică live îi vor putea asculta în acest an și pe The Script, Parov Stelar și pe rapper-ul american TYGA, care vine pentru prima dată pe scena principală Untold.

Francezul DAVID GUETTA (FOTO) a câștigat statutul de No.1 DJ în Top 100 DJ Mag, discuri de platină pentru vânzări record ale single-urilor lansate sau două trofee oferite de Guinness World Records. Piesa pe care a lansat-o cu superstarul pop Sia, “Let’s Love” a bătut un record absolut de download-uri pe platformele de streaming, iar Guetta a devenit artistul cu cele mai multe vizualizări pentru un DJ set live.

ABOVE & BEYOND, DJ-i/producători din industria trance, au încercat în permanență să depășească limitele standardelor impuse de un anume stil din muzica electronică. Jono Grant, Tony McGuiness și Paavo Siljamäki sunt cei trei britanici din spatele celui mai respectat proiect trance. De la producții orientate spre genul trance până la albume acustice, Above & Beyond au acoperit tot; în 2016 au fost nominalizați la Grammy, la categoria Best Dance Recording cu “We’re All We Need”, iar în 2018 “Northern Soul” a ajuns în aceeași listă de nominalizați la premiile Grammy.

ALOK e cel mai bine plasat DJ brazilian în clasamentul Top 100 DJ Mag. În 2020 a ajuns în primii 5 ai lumii, marcând o urcare de clasament de 6 poziții. Încă de la primul succes, “Hear Me Now”, brazilianul s-a focusat și pe producția muzicală și pe aparițiile live pe mainstage-ul marilor evenimente din lume, în anul 2017 revista Forbes incluzându-l în lista celor mai influente persoane cu vârsta sub 30 de ani.

Trupa rock THE SCRIPT se va afla pentru a doua oară în lineup-ul unui festival din România. După un concert live în 2018 la cea de-a doua ediție Neversea, solistul Daniel O’Donoghue a declarat “Românii ne-au dat fiori pe şira spinării”. Pe Cluj Arena membrii trupei The Script vor cânta piese live precum “The Man Who Can’t Be Moved”,  “Breakeven”, “For the First Time”, “Nothing”, “Hall of Fame” sau “Superheroes”, piese cu care au intrat în clasamentele din întreaga lume.

La scenele secundare, unde răsună genurile muzicii underground, vor fi prezenți Paul KalkbrennerAmelie Lens, Jamie Jones B2B Loco Dice, Nina Kraviz, Pan-Pot, Raresh, Rhadoo sau Tale of Us.

Fanii drum&bass și trap se vor încărca cu energie bună la scena Alchemy de la DJ-ii Camo & Krooked, Chase & Status DJ Set, Dirtyphonics DJ Set, DUB FX, Netsky, Rudimental DJ și Wilkinson DJ Set & MC AD-Apt.

Fanii festivalului pot să achiziționeze începând de astăzi abonamente pentru cele 4 zile de magie la prețul de 159 de euro plus taxe. Tot începând de astăzi sunt disponibile si abonamentele VIP la prețul de 399 de euro plus taxe. Se pun în vânzare și biletele de 1 zi la prețul de 69 de euro plus taxe. Există și varianta de bilet de 1 zi pentru zona VIP la prețul de 169 de euro plus taxe. Mai multe informații se pot găsi pe untold.com.

Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 9-12 septembrie 2021.

(sursa:www.culturaladuba.ro)