Oferte de sezon în showroom-ul eMag din Iulius Mall Iași

 Odată cu venirea verii, locuința ta are nevoie și de ea de o nouă „garderobă” personalizată, iar noua locație eMag din Iulius Mall Iași te întâmpină cu articolele necesare pentru o „schimbare de look”. Profită de oferta disponibilă exclusiv în showroom și poți să îți achiziționezi orice electrocasnic de dimensiuni mari, în patru rate egale, fără dobândă!

Fie că îți dorești o mașină de spalat mai mare sau una cu uscător incorporat ori un frigider de tipul side by side sau un aragaz cu plită cu inducție, locația eMag din Iulius Mall Iași te așteaptă cu oferte incredibile la o gamă variată de produse. Acum, când soarele începe să fie din ce în ce mai puternic, aparatele de aer condiționat sunt un must have, iar la showroom-ul eMag din Iulius Mall Iași ai promoții pe care nu trebuie să le ratezi. Nu uita nici de lăzile frigorifice!

Până vineri, 25 iunie 2021, poți cumpăra în patru rate egale, fără dobândă, orice electrocasnic de dimensiuni mari. Vino la eMag, în Iulius Mall Iași, întreabă un consultat despre ofertă și achiziționează pentru locuința ta cele mai noi gadget-uri în materie de electrocasnice!