Timp pentru soare, plimbare și distracție, cu reducerile de la Iulius Mall Iași

 

 

Check list pentru vacanță: soare, relaxare, plimbări lungi, distracție, dans și … reduceri! Cel puțin pentru una dintre acestea este necesară o vizită la Iulius Mall Iași, acolo unde valul reducerilor a început deja.

 

Escapadele în natură sunt cel mai bun prilej pentru a-ți reîncărca bateriile, mai ales când pe cărările de munte găsești remediul pentru zilele caniculare. Pentru a te putea bucura de peisaje care să-ți animeze conturile de social media ai nevoie de echipamentul potrivit, confortabil, dar în tendințe. Vestea bună este că la Sport Vision, din Iulius Mall Iași, sunt reduceri de până la 50% la îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii. Pregătește-te, pentru că sigur vei descoperi și numeroase alte idei pentru a-ți pune timpul liber în mișcare cu articolele Sport Vision!

 

Știm! Tuturor ne-au lipsit călătoriile! Indiferent dacă te pregătești pentru relaxare pe plaje însorite, un city break în orașele cosmopolite sau un refugiu pe vârf de munte, sneakerșii nu trebuie să-ți lipsească din bagaj. O varietate de modele te așteaptă la Buzz, în Iulius Mall Iași. Cu reduceri de până la 40%, sigur vei vrea câte o pereche pentru fiecare ținută de vacanță. Mai ales că în tendințe este versatilitatea, iar sneakerșii se dovedesc o alegere potrivită și pentru un outfit sport, dar și pentru o rochie vaporoasă.

 

Fă-ți planurile de vacanță la o sesiune de shopping în Iulius Mall Iași!