Caravană mobilă de vaccinare în Piaţa Voievozilor

Miercuri, 30 iunie, în intervalul orar 17.00 – 22.00, în Piaţa Voievozilor din cartierul Alexandru cel Bun va fi amplasată o caravană mobilă de vaccinare a populaţiie împotriva COVID-19.

Echipele medicale vor fi pregătite cu toate explicațiile pentru persoanele care au nelămuriri cu privire la vaccinuri și vor fi gata să imunizeze persoanele care doresc să minimalizeze riscul unei infecții COVID-19 sau care vor să plece cu mai puține griji în vacanță.

Caravana mobilă din Piața Voievozilor va utiliza serul Johnson & Johnson, care presupune o singură doză (cei care se vor vaccina nu vor trebui să se prezinte la rapel, așa cum este cazul celorlalte seruri care se folosesc în România).

Nu este nevoie de programare, vaccinarea urmând să se facă pe loc, pentru aceasta cetăţenii având nevoie doar de cartea de identitate sau de pașaport.

În ultimele 24 de ore, în judeţul Iaşi au fost înregistrate trei cazuri noi de coronavirus, în creştere faţă de ziua anterioară, potrivit raportării date publicităţii de Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP).

Conform documentului, până miercuri, 30 iunie, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 42.417 de cazuri cu persoane infectate cu COVID-19. Dintre acestea, 915 au decedat. (E.M.)