Noutăți în aplicația Fidelity by Iulius Mall: vouchere Cinema City și Cartofisserie

 

Iulius Mall s-a pregătit cu noi surprize pe care să le ofere clienților fideli. Profită de reducerile de sezon din magazine, adună puncte în „portofelul” tău virtual, iar noi îți răsplătim pasiunea pentru cumpărături cu vouchere la brandurile tale preferate.

Iulius Mall Iași îți oferă și mai multe motive pentru sesiuni de shopping prelungite pentru că, de astăzi, am adăugat noi branduri în aplicația Fidelity. Dacă îți revendici punctele din cont, poți opta pentru vouchere la Cinema City și Cartofisserie.

Nu ai cont încă? Intră și tu în clubul câștigătorilor! Descarcă aplicația Fidelity by Iulius Mall din App Store sau Google Play, în funcţie de sistemul de operare al telefonului mobil, și completează câmpurile cu datele personale. De acum, tot ce trebuie să faci este să te bucuri de cumpărături, iar la finalul sesiunilor de shopping, mergi cu bonurile fiscale la Centrul Info, scanează codul unic din aplicație, iar un procent de 5% din valoarea cumpărăturilor va ajunge în contul tău virtual. În funcţie de suma economisită, vei putea opta pentru vouchere de cumpărături la DM, Librarium, Buzz, Meli Melo, Donna Carina, Cinema City, Tucano Coffee, Cartofisserie, Kung Food, Noodle Pack și Panck’s.

Află mai multe despre aplicația Fidelity by Iulius Mall de pe site-ul: http://www.fidelityiuliusmall.ro/.