Weekend-uri cu teatru pentru copiii mici și mari

Pentru a cincea vară la rând, Compania Andirino continuă colaborarea cu Muzeul Național al Literaturii Române (MNLR) și se întoarce la Bojdeuca ,,Ion Creangă” din Țicău pentru a se reîntâlni cu publicul iubitor de teatru.

Anul acesta, evenimentele săptămânale au început în luna iunie, dar continuă și în iulie.

Astfel, în fiecare sâmbătă, de la ora 16.00, timp de o oră, copiii mici și mari se vor bucura de spectacole de teatru interactive, după următorul program:

Sâmbătă, 3 iulie, ora 16.00: „O poveste descâlcită”

Sâmbătă, 10 iulie, ora 16.00: „Super Kids Show”

Sâmbătă, 17 iulie, ora 16.00: „Păcală în lumea poveștilor”

Sâmbătă, 24 iulie, ora 16.00: „Păcală și Tândală la doctor”

Sâmbătă, 31 iulie, ora 16.00: „Spală-te pe mâini!”

„E o bucurie să ne reîntâlnim cu publicul nostru la Bojdeuca din Țicău, așa cum o facem de cinci ani la rând, în fiecare vară. Vom prezenta spectacole originale, la fel ca și în anii trecuți, în care personajele clasice de basm se regăsesc alături de personajele preferate ale copiilor din desene și filme animate. Promitem că seria spectacolelor va continua și în lunile august și septembrie”, declară regizorul Andrei Ciobanu.

În același timp, Compania Andirino continuă și în această vară proiectul început anul trecut, denumit „Picnic cu teatru la Dumbrava minunată”, în grădina Muzeului ,,Mihail Sadoveanu”.

Evenimentul se va desfășura în fiecare duminică, de la ora 11.00, în grădina Muzeului ,,Mihail Sadoveanu” Iași (Agronomie) și cuprinde piese de teatru pentru copii, show-uri de animație cu personaje din desene animate, ateliere creative, concursuri de comori și multe alte surprize.

În minunata grădină din Dumbravă, publicul va viziona spectacolele de teatru într-un mod inedit, stând pe pături, după următorul program.

Duminică, 4 iulie, ora 11.00: „Micul Truc, Magicianul”

Duminică, 11 iulie, ora 11.00: „Păcală în Regatul de Gheață”

Duminică, 18 iulie, ora 11.00: „O întâmplare fericită”

Duminică, 25 iulie, ora 11.00: „Din lumea lui Minnie Mouse”

Duminică, 1 august, ora 11.00: „Super Kids Show”

Organizatorii recomandă purtarea măștii de protecție sanitară pe întreaga durată a spectacolelor.

Accesul publicului se face pe bază de suport artist: 15 lei/ persoană pentru piesele de teatru; 20 lei/ atelier (cu toate materialele incluse) pentru atelierele creative.

Pentru rezervare: 0755300535, locurile fiind limitate.