O nouă caravană mobilă de vaccinare în cartierul Alexandru cel Bun

O nouă caravană mobilă de vaccinare împotriva COVID-19 va fi organizată joi, 8 iulie, între orele 17.00 – 20.00, în Piața Voievozilor din cartierul Alexandru cel Bun.

Potrivit prefectului Marian Grigoraş, în cadrul acestei caravane va utiliza serul Johnson & Johnson, care presupune o singură doză (persoanele care se vor vaccina cu acest ser nu vor trebui să se prezinte şi la rapel, așa cum este cazul imunizării cu celelalte seruri care se folosesc în prezent în România).

Persoanele care doresc să se vaccineze împotriva virusului SARS-CoV-2 cu ocazia acestei caravane nu vor avea nevoie de programare, imunizarea urmând să se facă pe loc, doar pe baza cărţii de identitate sau a pașaportului.

Este pentru a treia oară când autorităţile locale organizează o caravană mobilă de vaccinare împotriva COVID-19 în Piaţa Voievozilor, ultima acţiune de acest fel având loc chiar la sfârţitul săptămânii trecute, când au fost înregistrate 60 de persoane care s-au prezentat în faţa medicilor, pentru a-şi inocula serul de imunizare împotriva coronovirozei apărute la începutul anului trecut în China. (E.M.)