„Black Widow” se vede 3D la Cinema City din Iulius Mall Iași

 

Este toată lumea atentă? Toți fanii universului Marvel sunt așteptați în Iulius Mall Iași, la Cinema City, unde urmează o avanpremieră plină de aventură și super-eroi. După ce a fost amânat de atâtea ori încât am pierdut numărătoarea, pelicula „Black Widow” apare pe marile ecrane în această săptămână.

133 de minute pline de aventură de la prima, până la ultima secundă îi așteaptă pe fanii Marvel în Iulius Mall Iași. De pe 8 iulie 2021, pe ecranele Cinema City va rula, în avanpremieră, filmul „Black Widow”, cu actrița Scarlett Johansson în rolul Natashei Romanoff, personajul principal. Intră pe site-ul Cinema City, rezervă-ți biletul, pregătește-ți ochelarii 3D și vino în Iulius Mall Iași la cel mai așteptat film al sezonului!

Spionaj, tehnici de infiltrare și arte marțiale sunt caracteristicile care o descriu cel mai bine pe super-eroina în devenire, Black Widow. Acțiunea se petrece după evenimentele din pelicula Capitain America: Civil War, când Natasha își înfruntă trecutul. Va reuși oare Natasha să facă față provocărilor?

Vino la Cinema City în Iulius Mall Iași și bucură-te de ultima producție Marvel Studios!