In the mood for summer beauty! Descoperă noile colecții în magazinele din Palas Iași și câștigă premii pentru o vară stylish

Culori vibrante, mixuri îndrăznețe, printuri și croieli menite să aducă un vibe pozitiv, materiale vaporoase și ținute cât mai relaxate și lejere. Acestea sunt tendințele verii 2021, iar dacă și tu iubești să fii în trend și faci cumpărături de la brandurile din Palas Iași, îți oferim șansa să câștigi premii atractive.

 

Noile colecții de vară de la brandurile din Palas Iași propun articole versatile, în culori explozive sau în nuanțe neutre, cu ajutorul cărora vei crea outfit-uri senzaționale, ce îți vor influența nu doar garderoba, ci mai ales starea de spirit. Astfel, dacă ești în căutarea unui look inspirat din viața urbană, la Calvin Klein găsești articole ce te vor scoate din anonimat, pentru că principiul „less is more“ este foarte prezent în tendințele acestei veri. Pentru un look ce nu va trece neobservat vino la Liu Jo sau Montiago, iar pentru articole vestimentare de înaltă calitate, din in, cu imprimeuri simple sau zebra print, fă o vizită la Marc O’PoloTommy Hilfiger și U.S. Polo Assn. Guess îți propune piese cu detalii statement și combinații inedite, potrivite pentru o zi la birou sau pentru ieșirile în oraș, iar la Nissa găsești outfit-uri în care vei străluci indiferent de ocazie. Pentru un look sofisticat, care să te acompanieze în momentele importante din viața ta, alege ținute de la LavandeBigotti sau D’S Damat. Pentru un signature scent, încearcă un parfum de la Beautik Haute Parfumerie, care va deveni semnătura ta ofltactivă. Kiehl’s te așteaptă cu produse cosmetice de cea mai înaltă calitate, care îți vor proteja pielea de razele solare, iar Zara Home îți propune articole în tendințe pentru o casă cu un design modern.

Și pentru a avea parte de o experiență completă la shopping, Palas Iași ți-a pregătit premii care te vor aduce „In the mood for summer beauty“. Ca să poți ține mai bine evidența sesiunilor de shopping, îți oferim un card, care îți pavează calea spre câștig, pe toată durata campaniei, până pe 31 august 2021. Dacă mergi la unul dintre brandurile menționate mai sus, iar valoarea bonului tău este de minimum 350 de lei, treci pe la Centrul de Premiere, din zona Guess, și ștampilează-ți cardul! La cumpărături de minimum 1.000 de lei, din cel puțin trei magazine diferite enumarate mai sus, vei fi premiat instant cu un voucher de 200 de lei pe care îl poți transforma în bijuterii de la Sokolov. Cu cât cumperi mai mult, cu atât premiul oferit este mai mare! Așa că, dacă ai achiziționat produse în valoare totală de minimum 2.000 de lei din cel puțin trei magazine diferite, primești parfumuri de lux de la Beautik Haute Parfumerie.

 

Regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.palasmall.ro.