Reduceri estivale de până la 50% la Buzz și Sport Vision, în Iulius Mall Iași

 

Am ajuns în ultima săptămână a lunii iulie, iar tu încă visezi la acea pereche de sneakerși din Iulius Mall Iași? Vino și profită de reducerile de până la 50% din Sport Vision și Buzz Sneaker Station, iar pe lângă perechea de pantofi sport îți mai poți lua și o ținută lejeră, perfectă pentru o escapadă la munte sau mare!

Cum erau: negru cu alb, de la Nike sau Adidas, cu talpă înaltă sau joasă? Nici nu mai contează! Buzz Sneaker Station te așteaptă cu super reduceri, iar acum poți să îți iei perechea la care visezi de câteva zile! Încearcă gamele estivale, pline de culoare sau poți „merge safe” pe propunerile clasice de la Buzz din Iulius Mall Iași! Vino să descoperi promoțiile de până la 50%!

După ce ți-ai îndeplinit visul, vino și la Sport Vision, unde poți să îți completezi garderoba de vacanță cu piese comode, reduse cu până la 50%! Fotbal, tenis, baschet, munte, mare, indiferent de locul în care mergi sau activitatea sportivă pe care o desfășori, magazinul Sport Vision din Iulius Mall Iași are câte o colecție cu piese stylish pentru fiecare.