Mal de pământ prăbuşit peste mai mulţi muncitori – 2 au fost duşi la spital, unul a fost găsit mort

Pompierii bucureşteni intervin, luni, pentru extragerea mai multor persoane surprinse de prăbuşirea unui mal de pământ în zona Bibliotecii Naţionale, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF) Doi muncitori au fost scoşi şi transportaţi la spitale. Unul dintre muncitori a fost găsit decedat. Un alt muncitor, care era prins în pământ până la nivelul taliei, a fost extras şi este conştient, stabilizat.

 

UPDATE ORA 17.40 ISUBIF: Unul dintre muncitorii prinşi sub malul de pământ a fost găsit mort

 

Unul dintre muncitorii prinşi sub malul de pământ în zona Bibliotecii Naţionale a fost găsit decedat, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Un alt muncitor, care era prins în pământ până la nivelul taliei, a fost extras şi este conştient, stabilizat, precizează sursa citată.

Pompierii bucureşteni continuă căutările pentru găsirea celui de-al cincilea muncitor, care a fost şi el îngropat de pământ.

UPDATE ORA 17.05 ISUBIF: Mal de pământ prăbuşit peste mai mulţi muncitori – 2 au fost duşi la spital; 2 dispăruţi

 

Pompierii bucureşteni intervin, luni, pentru extragerea mai multor persoane surprinse de prăbuşirea unui mal de pământ în zona Bibliotecii Naţionale, doi fiind scoşi şi transportaţi la spitale, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

În urma incidentului, un bărbat de 50 ani a fost transportat la Spitalul Universitar, iar un bărbat de 33 ani a fost transportat la Spital Floreasca, ambii în stare de conştienţă.

„Se lucrează pentru extragerea celui de-al treilea muncitor şi pentru căutarea celorlalţi doi dispăruţi. Concomitent se stabilizează malurile şanţului, care are peste 2 metri adâncime”, arată sursa citată.

La faţa locului intervine Detaşamentul Special de Salvatori cu accesorii pentru intervenţie. AGERPRES/(AS – autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Florin Marin, editor online: Adrian Dădârlat)

 

*** UPDATE-ul este realizat în baza știrilor AGERPRES, orele indicate reprezentând momentul difuzării știrilor pe fluxul agenției.