Întrebarea săptămânii la Cinema City din Iulius Mall Iași: „ Suicide Squad 2” sau „Blackpink:Filmul”, tu ce alegi?

 

Efervescența este „actorul principal” pe ecranele Cinema City în următoarea perioadă. Misiunea celor mai periculoși infractori nu s-a terminat, iar personajele din „Suicide Squad 2” se întorc în Iulius Mall Iași, la Cinema City. În același timp, fanii K-pop sunt așteptați documentarul ce urmărește parcursul trupei Blackpink.

Suicide Squad 2” se întoarce!  Nu i-ai mai văzut din 2016. Îți era dor de ei, nu-i așa? Avem o veste bună: misiunea celor mai periculoși super-eroi nu s-a terminat! Personajele efervescente ale celui mai palpitant film îți dau din nou întâlnire! Cea mai îndrăgită gașcă de delicvenți pornește într-o nouă aventură plină de acțiune și suspans. Vino împreună cu „brigada ta”, începând cu 6 august 2021, la Cinema City, să urmăriți scenele pline de suspans și misiunea!

O altă gașcă și aventura lor mai puțin periculoasă, dar, cu siguranță, la fel de palpitantă, te invită să descoperi lumea lor în doar 100 de minute, printr-un documentar, ce se va lansa pe data de 4 august. Cele patru membre pasionate ale grupului „Blackpink” au ales să celebreze cea de-a cincea aniversare a trupei oferindu-le fanilor un cadou: „Blackpink:Filmul”. Povestea succesului este reamintită încă din ziua 0 și dăruită publicului de pe întreg mapamondul. Ești fan Blackpink? Vino să vezi povestea idolilor tăi! Nu ești fan? După vizionare, cu siguranță, vei deveni!