Cupio, brandul inspirat din frumusețea româncelor, propune reduceri de până la 50%, în Iulius Mall Iași

 

Companie 100% autohtonă, inspirată din frumusețea și farmecul româncelor, brandul Cupio din Iulius Mall Iași te așteaptă până pe 31 august 2021 cu reduceri de până la 50% la diferite game cu produse de înfrumusețare.

Având ca viziune promisiunea de a le ofei femeilor cosmetice profesionale, prin care își pot scoate în evidență atuurile, magazinul Cupio, aflat la etajul 1 din Iulius Mall Iași, propune reduceri de până la 50% la o gamă diversă de produse.

Pentru o piele catifelată și parfumată, încearcă cremele și unturile de corp de la Cupio, iar pentru un ten fresh și energizat, măștile de față by Cupio sunt alegerea perfectă! Vino în Iulius Mall Iași și descoperă gama produselor pentru skincare, care este redusă cu până la 20%!

Cupio propune și o colecție impresionantă de oje simple sau semipermanente, kit-uri de manichiură, dar și accesoriile necesare pentru o adevărată experiență atunci când îți faci unghiile. Locația din Iulius Mall Iași te așteaptă cu oferte de până la 25% la produsele pentru manichiură. Având ca muze româncele, Cupio a reușit să transpună frumusețea lor în palete de make-up profesionale, în culori inedite. Descoperă produsele pentru make-up, care acum sunt reduse cu până la 50%!

Vino în Iulius Mall Iași, la Cupio, și profită de promoțiile lunii!