Delicii high quality la Kushat, noua locație din Iulius Mall Iași

 

Momente delicioase, clipe pline de aromă și experiențe savuroase propune noua locație din Iulius Mall Iași. Kushat îi răsfață pe ieșeni cu dulciuri artizanale, sortimente fine de vin și ceaiuri speciale, cu arome inedite.

De curând, în Iulius Mall Iași s-a inaugurat Kushat, o nouă locație, unde ciocolata ocupă un loc important pe raftul dulciurilor artizanale. Încearcă o ciocolată cu lapte și caramel sărat „Clutch” sau bomboane ChocoMe Raffinee ori o halviță „Rifero” și bucură-te de o experiență delicioasă! Kushat are oferte și pentru cei care preferă combinațiile exotice: portocale, lămâi, smochine sau caise, toate acoperite cu un strat apetisant de ciocolată artizanală.

Colecția ta de ceaiuri are nevoie de completări cu arome speciale? Noua locație din Iulius Mall a pregătit și amestecuri inedite, precum: „1001 Nights”, cu ceai negru de Ceylon mere, petale de flori, „Emperor’s Dreams”, care împletește ceaiul verde cu flori de iasomie și coajă de mandarine sau „Passion Fruit” ce conține ceai negru, plante și fructe mărunțite de ananas, fructul pasiunii, coajă de portocale, petale de trandafir și șofrănel, dar și alte propuneri aromate.

Dacă trebuie să mergi la o petrecere aniversară și nu ai avut timp să cauți un cadou, treci pe la Kushat, unde ai o paletă variată ce cuprinde daruri gourmet. Intră pe site-ul Kushat și descoperă produsele high quality pe care acesta le propune!