Patru posturi ocupate în urma concursului organizat de Casa de Asigurări de Sănătate Iași

În urma concursului de recrutare organizat în data de 12.08.2021 de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Iași pentru ocuparea unui număr de şase funcții publice de execuție vacante din cadrul instituției au fost ocupate doar patru dintre acestea, informează într-un comunicat Biroul d epresă al CAS Iaşi.

Este vorba despre cele două posturi de referent clasa III grad profesional superior în cadrul Serviciului Evidență Asigurați, Carduri și Concedii Medicale, postul de consilier clasa I grad profesional asistent – în cadrul Serviciului  Evaluare –Contractare şi, respectiv, de postul de consilier clasa I grad profesional superior – în cadrul Serviciului Control.

Nu s-a ocupat postul de consilier clasa I grad professional asistent – în cadrul structurii Medic Șef – Serviciului Medical şi cel de consilier clasa I grad professional principal – în cadrul structurii Medic Șef – Compartimentul Comisii Terapeutice și Clawback, se mai precizează în comunicat.

“Pentru cei 21 de candidați care și-au depus dosarele au fost verificate criteriile de participare fiind declarați admiși toți candidații la selecția dosarelor de concurs. Pentru susținerea probei scrise doar 19 de candidați s-au prezentat în data de 12.08.2021.La proba scrisă ce a fost susținută de către cei 19 candidați au promovat doar opt candidați”, precizează reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate Iaşi, care adaugă că pentru susținerea probei de interviu s-au prezentat opt  candidați, din care au fost admiși şapte dintre aceştia.

“Cele patru posturi au fost ocupate în urma cumulării rezultatelor de la proba scrisă cu cele de la proba interviu. La proba scrisă candidații au avut posibilitatea să demonstreze că au noțiunile de bază referitoare la legislația aplicabilă în domeniul asigurărilor sociale de sănătate iar la interviu au avut ocazia de a demonstra că au viziuni și competențe elocvente necesare ocupării funcției publice”, se mai spune în comunicatul Biroului de presă al CAS Iaşi.

Următoarea sesiune de recrutare va fi organizată în luna septembrie 2021, pentru ocuparea unui număr de cinci funcții publice de execuție, după cum urmează:

 

* un post de referent clasa III grad profesional superior, în cadrul Biroului Tehnologia Informației

* un post de referent clasa III grad profesional superior, în cadrul Biroului Tehnologia Informației

* un post de consilier clasa I grad profesional asistent, în cadrul Serviciului Evaluare Contractare

* un post de consilier clasa I grad profesional principal, în cadrul Structurii Medic Șef – Compartimentul Programe de Sănătate

* un post de consilier achiziții clasa I grad profesional superior, în cadrul Compartimentului Achiziții Publice

 

“Îi invităm să participe la acest concurs pe toți cei care stăpânesc noțiunile legislative specifice sistemului de asigurări sociale de sănătate și sunt capabili să le aplice în vederea oferirii unui serviciu public de calitate”, precizează reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate Iaşi, în încheierea comunicatului. (E.M.)