Caravana Serile Filmului Românesc va fi prezentă la Vaslui, în perioada 24 – 26 august

Caravana Serile Filmului Românesc va fi prezentă la Vaslui, în perioada 24 – 26 august, în cadrul Open Camp.

Potrivit organizatorilor, în cadrul evenimentului vor fi proiectate pe ecranul de la Teatrul de vară din municipiului Vaslui două dintre cele mai apreciate filme ale anilor 2020-2021 şi o serie de scurtmetraje româneşti.

„Ne bucurăm să revenim la Vaslui, unde în 2018 am avut parte de o experienţă inedită, tot la Open Camp. Caravana SFR vine cu filme şi scurtmetraje româneşti, care au rulat anul acesta la festivalul Serile Filmului Românesc de la Iaşi şi care au fost foarte apreciate de publicul larg. Suntem încântaţi să ne reîntâlnim cu cinefilii din Vaslui”, a declarat Andrei Giurgia, organizator al evenimentului.

Caravana SFR va debuta marţi cu filmul „Tata mută munţii”, în regia lui regia Daniel Sandu. Invitat va fi actorul Cristian Bota. În seara de miercuri, 25 august, vor fi proiectate o serie de scurtmetraje româneşti, iar joi publicul va putea urmări filmul „Berliner”, regizat de Marian Crişan.

 

Intrarea la evenimente este liberă, iar în caz de vreme nefavorabilă, proiecţiile se mută la Casa de Cultură a Sindicatelor „Constantin Tănase”. AGERPRES