Hoco, noua locație dedicată accesoriilor GSM și gadget-urilor din Iulius Mall Iași

 

 

 

Singurul obiect pe care îl poți lua cu tine oriunde, care te ține conectat cu prietenii și familia și care îți oferă clipe de entertainment la un swipe distanță, merită cele mai performante accesorii. Hoco, noul magazin inaugurat în Iulius Mall Iași, are pregătite gadget-uri de ultimă generație și accesorii, ce vor face echipă cu telefonul tău.

 

Portofoliul Iulius Mall Iași se diversifică constant, adăugând periodic servicii care vin în întâmpinarea nevoilor clienților. Recent, la parterul Iulius Mall, în zona magazinului Professional Shop, s-a inaugurat Hoco, o nouă locație de unde poți să îți personalizezi telefonul cu huse, folii de protecție, accesorii GSM, dar și alte gadgeturi.

Dacă bagajele pentru concediu sunt gata, pregătește-ți și telefonul pentru zile pline de ședințe foto, conversații cu familia și postări pe social media. La Hoco, în Iulius Mall Iași, găsești baterii externe și încărcătoare wireless, folii de protecție din silicon, rezistente la zgârieturi, șocuri de impact și amprentare, căști cu tehnologie bluetooth, boxe portabile, dar și alte accesorii care îți vor face vacanța o adevărată experiență.

 

Digitalizarea are loc într-un ritm alert și reușește să ne aducă mai aproape de prieteni, familie și chiar oferă posibilitatea de a lucra remote. Astfel, accesoriile pentru telefoanele mobile, laptopuri sau PC-uri sunt un must have în orice sezon, iar Hoco propune o gamă variată de gadget-uri care îți vor ajuta device-ul să funcționeze la capacitatea sa maximă.

 

Vino în Iulius Mall Iași, la Hoco, și accesorizează-ți telefonul!