Anca Dragu: OUG privind Programul „Anghel Saligny” – la Senat

Preşedintele Senatului, Anca Dragu (USR PLUS), a confirmat primirea de către Senat, în calitate de primă Cameră sesizată, a ordonanţei privind Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, dar a precizat că aceasta nu include propunerile USR PLUS care ar conduce „într-adevăr” la dezvoltarea comunităţilor locale.

„Am primit aseară la Senat, în calitate de primă Cameră sesizată, OUG privind PNDL 3, Programul „Anghel Saligny”, aşa-numitul program. A fost primit în format electronic, astăzi înţeleg că va fi depus şi în format fizic. Ca să fac o glumă – nu am verificat semnăturile, dar el va intra în circuitul parlamentar, aşa cum este normal. Am citit acest OUG şi am constatat că propunerile noastre cu privire la îmbunătăţirea programului, astfel încât acesta să ducă într-adevăr la dezvoltarea comunităţilor locale, nu se reflectă în OUG aprobată de Guvern”, a afirmat Dragu, marţi, la Parlament.

Potrivit Ancăi Dragu, criteriile pe baza cărora se aprobă proiectele se cunosc „de foarte mulţi ani, de când a început primul PNDL”. AGERPRES