Compania aeriană Wizz Air introduce două noi rute din România spre Spania şi Belgia

Compania aeriană Wizz Air introduce două noi rute din România spre Spania şi Belgia, zborurile urmând să fie operate de la începutul lunii decembrie.

Astfel, românii vor putea călători de la Iaşi spre Madrid, Spania, în zilele de joi şi duminică, începând cu 2 decembrie, iar din Suceava către Bruxelles, Belgia, în fiecare marţi şi sâmbătă, din 4 decembrie.

Potrivit unui comunicat al companiei, remis miercuri AGERPRES, biletele pentru cele două rute sunt deja disponibile online şi prin intermediul aplicaţiei pentru mobil, începând de la 99 de lei.

„Aceste noi rute vin în completarea zborurilor deja operate de pe aeroporturile din România către destinaţii din Spania şi Belgia, populare printre români”, se menţionează în comunicat.

Conform companiei, pasagerii români vor putea călători cu ajutorul acestor noi zboruri accesibile de la Wizz Air în două dintre cele mai încântătoare capitale europene. Totodată al doilea cel mai mare oraş din UE, Madrid este un centru urban cu o cultură, istorie şi arhitectură încântătoare şi bogate, iar gazda unor instituţii cheie ale Uniunii Europene, Bruxelles, este un important nod economic, cultural şi social în Europa.

Compania aeriană low-cost Wizz Air operează o flotă de 144 de aeronave Airbus A320 şi A321. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri şi aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri. AGERPRES