Patru sute de opere de artă cu preţul unitar de pornire de doar 100 de euro sunt scoase la licitaţie

Patru sute de opere de artă cu preţul unitar de pornire de doar 100 de euro sunt scoase la licitaţie, sub marca Hanul cu Tei 1833, de A10 by Artmark, pe 23 şi 28 septembrie.

Casa de licitaţii propune spre vânzare lucrări din patrimoniul unui anticariat bucureştean semnate de mari artişti precum Harry Guttman, Nicolae Vermont, Gheorghe Petraşcu, Ştefan Câlţia, Constantin Piliuţă.

Potrivit unui comunicat transmis marţi AGERPRES, Casa de Licitaţii A10 by Artmark oferă o platformă „sigură” pentru alegerea unei piese semnate de maeştri români sau de mari artişti moderni. „Este o ocazie unică de a avea acces la opere cu autenticitate garantată”, transmite casa de licitaţii.

Cele 400 de opere – naturi statice, peisaje marine, urbane sau pastorale, portrete expresive, dar şi nuduri delicate – pot fi admirate la Palatul Cesianu-Racoviţă, Strada C.A. Rosetti, 5. Accesul pentru vizitarea expoziţiei este gratuit.

Licitaţia va avea loc în format hybrid: online, pe platforma Artmark Live, şi în sala de licitaţii a Casei A10 by Artmark, pe 23 şi 28 septembrie, începând cu ora 19,00. AGERPRES