Vino să descoperi super secrete și să te bucuri de super concerte, la Cinema City din Iulius Mall Iași

 

Viața este despre alegeri, unele plăcute, unele mai puțin inspirate, dar, alături de Cinema City din Iulius Mall Iași ai parte de cele care îți fac viața mai frumoasă. Concert istoric sau o seară alături de prieteni în care ajungi să le afli toate secretele? Sau poate îți dorești să te simți precum un agent secret. Poți avea parte de toate la cinematograful tău preferat din inima campusului stundețesc „Tudor Vladimirescu”.

Anul este 1996, 10-11 august. Pe parcursul a două zile, 250 de mii de oameni fredonează hit-uri precum „Champagne Supernova”, „Wonderwall” șiDon’t look back in anger”, alături de trupa lor preferată, Oasis. 25 de ani mai târziu și tu poți trăi aceleași sentimente, începând cu 23 septembrie 2021, la Cinema City din Iulius Mall Iași. Astfel, fani ai muzicii rock, și nu numai, sunteți așteptați la premiera documentarului despre concertul ce a intrat în istoria muzicală a Marii Britanii, Oasis Knebworth 1996. Muzică bună, fani în delir, momente de excepție ce îți vor face „pielea de găină” atât din timpul celor două zile, cât și din culisele acestora, pe scurt, un documentar care nu te va lăsa indiferent.

Cât de bine crezi că îți cunoști prietenii? Ai impresia că știi totul despre ei, dar poți avea surpriza că îți sunt de fapt „Complet Necunoscuți”. Ce se întâmplă atunci când telefonul tău mobil devine accesibil tuturor și toate mesajele și apelurile pe care le primești nu mai sunt private? Începând cu 24 septembrie 2021, la Cinema City Iulius Mall Iași poți vedea povestea a șapte prieteni, care s-au reunit la un pahar de vin, o eclipsă de lună și un joc periculos… pentru viața lor privată. Vino să descoperi cum se termină totul!

Dacă adrenalina descoperirii secretelor prietenilor tăi nu este suficientă, poți alege să ai parte de adrenalina vieții unui agent secret. Noul film din seria James Bond, „Nu e vreme de murit”, te va ajuta să iei parte la viața palpitantă a celebrului agent secret 007, dar îți acordă și șansa de a câștiga o astfel de experiență pentru tine și cineva drag. Astfel, după ce îți cumperi biletele presale la premiera filmului ce va avea loc pe 1 octombrie 2021, ai grijă să te înscrii la concursul de pe pagina Cinema City. 

Acestea sunt doar o parte dintre filmele pe care Cinema City Iulius Mall Iași ți le pune la dispoziție, iar pentru lista completă și pentru achiziționarea biletelor verifică site-ul Cinema City!

Ne vedem la film!