FloralIS – Sărbătoarea Florilor, ediţioa de toamnă

În perioada 1-3 octombrie, Iașul va deveni, din nou, locul de întâlnire și de expunere al „meșterilor florali” din zona Moldovei.

O îmbinare și armonizare a culorilor vii cu razele blânde ale toamnei, structuri florale inedite și multe alte surprize vor da farmec Iașului, în prag de sărbătoare a orașului.

Timp de trei zile, pe porțiunea pietonală a bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt vor lucra împreună designeri, peisagiști, floriști locali, firme şi comercianţi al căror scop va fi de a evidenţia frumuseţea florilor în cadrul ediției de toamnă a FloralIS – Sărbătoarea Florilor.

La manifestarea organizată de Primăria Municipiului Iași, în colaborare cu Servicii Publice Iași SA, vor participa producători și comercianți din Iași și județele limitrofe, care vor prezenta și comercializa flori naturale tăiate și în ghiveci, plante ornamentale, aranjamente florale, bulbi, semințe, răsaduri etc.

“La această ediție vor fi expuse soiuri variate de crizanteme, tufănele sau dumitrițe cultivate în sere, solarii și grădini. De asemenea, vor fi prezentate și colecţii de varză ornamentală, ardei și dovleci decorativi, precum şi eşantioane de fructe şi seminţe comestibile sau ornamentale”, precizează într-un comunicat organizatorii. .

Relații suplimentare se pot obține de la Biroul Evenimente Publice al Primăriei Municipiului Iași, telefon / fax: 0232.217.216, telefon: 0232.267.691, e-mail: evenimente.iasi@primaria-iasi.ro.