Noi produse pentru un machiaj strălucitor, la The Makeup Shop din Iulius Mall Iași

Make-up-ul este o artă, fie că alegi să realizezi un machiaj complicat sau unul simplu de zi, iar totul depinde de preferințe și de skill-uri. Dar, indiferent în ce categorie te afli, la The Makeup Shop din Iulius Mall Iași sigur vei găsi ce îți trebuie pentru un look fresh și rezistent, mai ales că acum ai la dispoziție noi produse, care să te scoată în evidență.

În primul rând, la The Makeup Shop din Iulius Mall Iași poți descoperi beneficiile oferite de produsele din gama BB Creams SKIN 79 Super Plus Beblesh Balm. Acestea îi oferă tenului tău hidratarea de care are nevoie, protecție împotriva razelor UV, dar joacă și rolul unui primer potrivit pentru orice tip de machiaj. Te invităm în magazin să descoperi ce alte beneficii îți oferă această gamă!

Pe lângă ten, și ochii joacă un rol important, deoarece transmit multe dintre trăsăturile unei persoane și, din acest motiv, merită evidențiați cu cele mai bune produse. Tocmai de aceea trebuie să folosești fardurile din colecția BPerfect Carnival de la The Makeup Shop. Multitudinea de nuanțe, alături de pigmenții puternici și rezistenți te vor ajuta să îți dovedești creativitatea prin combinațiile îndrăznețe, folosind culorile aprinse, precum și delicatețea, prin nuanțele naturale.

Un alt pas important în realizarea unui machiaj impecabil este utilizarea unui highlighter, care îți va oferi fie o strălucire discretă, fie un look avangardist. Indiferent de ce preferi, gama de iluminatoare OFRA, realizată în colaborare cu Nikki Tutorials, îți oferă o mulțime de nuanțe din care să alegi, doar la The Makeup Shop din Iulius Mall Iași.

În final, elementul de impact ce face diferența îl reprezintă buzele. Acestea merită „o întâlnire” cu gama de produse The Balm Meet Matt, rujurile ultra rezistente care promit să impresioneze prin finish-ul lor mat și textura plăcută.

Așadar, vino la The Makeup Shop din Iulius Mall Iași pentru a descoperi noile produse disponibile!