Aproape de surpriză: CS Politehnica Iaşi – CSU Galaţi 27-29 (10-12)

După mai bine de un an, cauzat de restricţiile sanitare impuse de pandemie, spectatorii ieşeni i-au putut vedea din nou la lucru, “pe viu”, pe elevii lui Florin Spiridon, la Sala Polivalentă, într-un meci contând pentru etapa a doua a Diviziei A de handbal masculin (Seria A).

Ieşenii i-au avut ca adversari pe cei de la CSU Galaţi, o formaţie mult mai experimentată şi care nu şi-a ascuns gândul de a trage la promovare în acest sezon.

Plusul de maturitate i-a permis echipei oaspete să se afle în majoritatea timpului de joc la conducere pe tabela de marcaj, însă replica gazdelor a fost una foarte bună, mai ales pe final, atunci când ieşenii s-au apropiat la numai două goluri diferenţă de mult mai valoroşii lor adversari.

S-a încheiat CS Politehnica Iaşi – CSU Galaţi 27-29 (10-12), însă evoluţia elevilor lui Florin Spiridon este dătătoare de speranţe pentru etapele viitoare.

Golurile formației noastre au fost înscrise de Ghiga – 7, Grigoraș – 5, Moroșanu – 4, Brînduș – 3, Ciobanu – 2, Chiriac – 2, Demir – 2, Folescu – 1 și Foca – 1. Portari au fost Păun și Ionică.

În celelalte meciuri din etapa a II-a a Diviziei A de handbal masculin (Seria A) s-au înregistrat rezultatele: CSM II Focşani – CSM II Vaslui 37-27, CSM II Suceava – Magnum Botoşani 26-39, CSM II Bacău – HC Pietricica Piatra Neamţ 27-23.

După doua runde, CS Politehnica Iaşi ocupă locul 6 în clasament, cu două înfrângeri.

Etapa viitoare, ieşenii vor juca vineri, 1 octombrie, de la ora 17.00, în deplasare, cu CSM II Vaslui, ocupanta ultimului loc în clasament.