O tânără româncă din sudul Basarabiei a cucerit juriul de la SuperStar

Anastasia Kylchik, o tânără talentantă din Sudul Basarabiei, de lângă Ismail, a cucerit cu primele note cântate juriul de la SuperStar România. Emoționată, româncuța a primit patru de „DA” și s-a calificat în următoarea etapă.

Cu voce caldă și un grai dulce românesc , Anastasia și-a împărtășit povestea de viață. Vine dintr-un sat mic de români din Sudul Basarabiei, Barta, iar în prezent studiază muzica la o facultate din Galați.

„Visul meu este să termin facultatea și să mă ocup de muzică. Vreau să am muzica mea, să aibă oamenii piele de găină când ascultă, nu vocea, dar versurile, ceva despre iubire. (…) Îmi este frică să nu pierd șansa pe care o am acum”, a spus tânăra în videoclipul de prezentare.

Concurenta a interpretat piesa „Bird Set Free” a lui Sia, uimind astfel artiștii de la masa juriului.

„Ai niște inflexiuni în voce pe care eu nu le-am mai auzit la niciun concurent aici la SuperStar, pe care eu le ador, le ador pur și simplu. Îmi place sensibilitatea, îmi place și când calci pe note, îmi place foarte tare de tine, restul nici nu contează. Și ești foarte frumoasă, ești superbă”, a subliniat Raluka, una dintre jurați.

Săptămâna trecută, la emisiune a venit un tânăr din UTA Găgăuzia, care a făcut senzație cu vocea și aspectul său, interpretând piesa „Colors” din repertoriul trupei Black Pumas într-o manieră proprie.

(sursa:www.infoprut.ro)