Petrece momente magice la Cinema City din Iulius Mall Iași, alături de Luca, Boss Baby și Familia Addams!

 

Ce faci după școală? Cum ar fi să vii la film și să afli ce au mai pus la cale personajele tale preferate? Familia Addams, Luca și Boss Baby te așteaptă, în perioada 11-14 octombrie 2021, la Cinema City din Iulius Mall Iași, pentru a-ți arăta prin ce peripeții au mai trecut. Intră în atmosfera Halloween-ului alături de cea mai misterioasă familie, urmărește aventurile monstrulețului marin ajuns în lumea oamenilor sau hai să iei parte la revoluția bebelușilor!

Numele Gomez, Morticia, Wednesday și Pugsley, unchiul Fester îți sună cunoscut, nu? Familia Addams se întoarce în cinematografe și te invită să le urmărești noile aventuri. Cu ce te așteaptă de această dată? Ei bine, chiar și cea mai neobișnuită familie trece prin situații obișnuite, și au decis astfel să plece împreună într-o excursie, dar oare cum va fi? Va fi o călătorie clasică sau una înfricoșătoare și plină de peripeții demne de cea mai spooky familie? Vino la Cinema City din Iulius Mall Iași și urmărește noul film al vieții lor – Familia Addams 2!

Ai făcut cunoștință cu o familie excentrică, dar acum hai să îți prezentăm o familie normală… în aparență! După ce frații Tim și Ted au crescut, apare un alt Bebe Șef în familie, care aduce o nouă misiune pentru cele două personaje, iar toate lucrurile iau o întorsătură neașteptată. Boss Baby: Afaceri de Familie a apărut la Cinema City din Iulius Mall Iași și ești invitat să afli dacă va începe revoluția bebelușilor.

Uneori, personajele tale preferate au parte și de peripeții alături de cei mai buni prieteni: noi experiențe, secrete și o vară de neuitat. Așa arată pentru Luca aventura vieții pe uscat. Simpaticul monstruleț marin își face noi prieteni, atât din apă, cât și de pe pământ, dar face cunoștintă și cu persoane mai puțin prietenoase care îl supun diferitelor situații, peste care trece alături de amicii săi. Pentru el, totul este posibil atunci când are prietenii alături. Vino să iei parte la aventurile micului Luca la Cinema City din Iulius Mall, iar dacă îți apar în minte motive pentru care să nu o faci, spune alături de el „Silenzio Bruno”, o să afli în film de ce!