La Iulius Mall Iași, faci cumpărături și ești răsplătit cu vouchere în locațiile tale preferate!

 

Finalul unei vizite în Iulius Mall Iași nu te va găsi niciodată doar cu un outfit nou sau cu amintirea unei întâlniri reușite cu prietenii. Descarcă aplicația Fidelity by Iulius Mall, din AppStore sau Google Play, și vei primi mai mult, fidelitatea ta fiind răsplătită de fiecare dată cu 5% din valoarea cumpărăturilor tale!

Ce faci cu bonurile după o zi reușită de cumpărături în Iulius Mall Iași? Acum ai un motiv să le păstrezi. Descarcă aplicația Fidelity by Iulius Mall, vino la Centrul Info cu bonurile de la fiecare achiziție, scanează-le și vei primi 5% din valoarea cumpărăturilor din ziua respectivă în portofelul tău virtual!

După fiecare scanare, procentele de 5% se vor aduna în aplicație și se vor transforma în vouchere. Acestea pot fi folosite în diferite locații din Iulius Mall Iași, precum Tucano Coffee, unde te poți bucura de cafea proaspătă, sau Panck’s, dacă vrei să te răsfeți cu ceva dulce. De asemenea, voucherul Cinema City îți oferă șansa de a organiza o ieșire cu prietenii la filmele momentului. Pe lângă toate acestea, poți savura „cartofii la costum” oferiți de Cartofisserie, aromele asiatice ale preparatelor Kung Food sau produsele oferite de Mado pentru „cheat day”. În plus, dacă ai nevoie de o schimbare de look, profită de voucherul Donna Carina din aplicația Fidelity!

Așadar, descarcă aplicația Fidelity by Iulius Mall, scanează la Centrul Info bonurile primite în urma achizițiilor din ziua respectivă și bucură-te de voucherele primite!