Marcel Ciolacu anunţă că se va întâlni cu premierul desemnat, Nicolae Ciucă: „E şi normal să ne vedem”

Conducerea Partidului Social Democrat a decis, joi, să participe la o discuţie cu premierul desemnat, Nicolae Ciucă. Marcel Ciolacu a precizat că această întâlnire va avea loc la sediul PSD, cum e normal. În privinţa unor discuţii cu liberalii, el a amintit că PNL are o decizie internă prin care nu discută cu PSD.

”Am luat decizia să ne vedem cu premierul desemnat. E şi normal să ne vedem cu premierul desmenat, e un moment destul de dificil prin care trece România”, a spus Marcel Ciolacu, după şedinţa conducerii PSD.

El a arătat că solicitarea a venit din partea premierului desemnat. ”Cum este corect, ne vedem la sediul PSD”, a spus el, precizând că nu va avea loc întâlnirea astăzi.

În privinţa PNL, Ciolacu a amintit că liberalii  au o decizie internă de a nu se vedea sau să negocieze cu PSD. ”Dacă vor lua altă decizie în forurile PNL..”, a comentat Ciolacu.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat oficial joi nominalizarea actualului ministru al Apărării Nicolae Ciucă, propus de PNL, pentru funcţia de premier.

Nicolae Ciucă, prezent şi el la Palatul Cotrceni, a declarat că va negocia cu toate forţele responsabile pentru a alcătui Guvernul într-un timp foarte scurt.

(sursa:www.news.ro)