„Spooky season” a sosit cu prețuri speciale la Cinema City din Iulius Mall Iași

 

„This is Halloween” la Cinema City din Iulius Mall Iași: popcorn, prieteni și reduceri ce te vor bântui noaptea! Weekendul acesta, 29-31 octombrie 2021, poți avea parte de momente de adrenalină la preț înfricoșător de mic, deoarece biletele filmelor de Halloween costă doar 15 lei. Poți alege dintre o „groază” de filme, tu trebuie doar să fii suficient de curajos.

La Cinema City din Iulius Mall Iași, weekendul înspăimântător începe cu o premieră de senzație a filmului Antlers, disponibilă doar celor cu vârsta de peste 18 ani. După ce vei petrece cele 100 de minute vizionând Antlers, vei descoperi faptul că pentru unii mitul este doar o poveste… dar pentru alții reprezintă un avertisment. Fă-ți curaj și descoperă povestea băiatului care ascunde un secret înfiorător, ce pune în pericol un oraș întreg!

Dacă ființele supranaturale nu sunt pe gustul tău, la Cinema City din Iulius Mall Iași poți face o călătorie în trecut și vei afla ce s-a întâmplat „Last Night in Soho”. Cel de-al șaselea simț o pune în dificultate pe Ellie, care poate călători în anii ’60 și intră în pielea unei cântărețe de la acea vreme, Sandy. Vino să vezi acest film și vei afla că visele chiar pot deveni realitate… dar uneori e mai bine să nu se întâmple acest lucru.

Pentru a reveni în clasica atmosferă de Halloween, la Cinema City poți viziona și continuarea poveștii lui Michael Myers, care îți va aminti că oamenii pot fi mai înfricoșători decât fantomele. Cel de-al doisprezecelea film al francizei Halloween, Halloween Kills, este difuzat în cinematografele Cinema City și nu este recomandat celor „slabi de înger” sau cu vârsta mai mică de 18 ani.

Weekendul acesta poți alege să urmărești filme ce îți vor da fiori, dar poți avea parte și de adrenalină la cote maxime alături de Eddie Brock și partenerul său, Venom. Noua peliculă, Venom: Să fie Carnagiu, arată continuarea poveștii celor doi, dar apare un inamic, Carnage, ce va fi folosit pentru a aduce haos în lume. Grăbește-te și cumpără bilete pentru a lua parte la această luptă și pentru a afla cine va câștiga!

Halloween-ul poate fi înfricoșător și amenințător pentru adulți, dar pentru cei mici poate fi prilej de distracție și amuzament. Sărbătoarea aceasta înseamnă dulciuri, „trick or treat”, costume și filme cu personaje amuzante. Familia Addams se întoarce în cinematografe și te invită să le urmărești noile aventuri, alături de cei mici. Vino la Cinema City din Iulius Mall Iași și urmărește noul film al vieții lor – Familia Addams 2!

Vizionare plăcută la Cinema City din Iulius Mall Iași, iar dacă îți e prea frică să mergi singur, ia grupul de prieteni cu tine! Știi doar că orice film horror se transformă în comedie cu amicii alături.