Marionnaud din Iulius Mall Iași „înfrumusețează” Black Friday cu ofertele sale

La Marionnaud, weekendul acesta înseamnă frumusețe cu super oferte de Black Friday. Brandul disponibil în Iulius Mall Iași te așteaptă, în perioada 12-14 noiembrie 2021, cu reduceri de 30% la orice produs, astfel că, indiferent de preferințe, cu siguranță te vei răsfăța cu un nou produs!

Brandul Marionnaud din Iulius Mall Iași răspunde tuturor nevoilor tale în materie de frumusețe și îți pune la dispoziție de la produse pentru machiaj, care îți vor scoate în evidență trăsăturile, până la parfumuri ale căror miresme îți vor completa ținuta. În plus, ai la dispoziție o gamă largă de articole de skin-care și indiferent de tipul tenului tău, în magazin vei găsi soluția pentru cea mai bună îngrijire!

Reducerile de 30% din acest weekend îți oferă șansa să experimentezi și să descoperi cea mai bună versiune a ta, în materie de make-up. Realizează cu ajutorul produselor un machiaj ce te va scoate în evidență sau oferă-i tenului tău aspectul mult visat cu ajutorul fardurilor disponibile. În plus, Marionnaud îți oferă o mulțime de arome dintre care să alegi: dulci, delicate, fructate, cu note lemnoase sau elegante.

Vizitează Iulius Mall Iași și descoperă lumea sclipitoare Marionnaud!