Începe sezonul distracției pe gheață la patinoarul de la Palas!

Iarna se apropie cu paşi repezi, iar odată cu răcirea vremii vine şi distracţia pe gheață la Palas. Dacă te numeri printre amatorii sporturilor de iarnă, începând de astăzi, 2 decembrie 2021, vei putea să-ți etalezi piruetele și mișcările grațioase pe gheață, la patinoarul Palas Ice. 

 

Patinajul este, poate, cea mai grațioasă și distractivă formă de mișcare și, totodată, unul dintre cele mai îndrăgite sporturi de iarnă. Astfel, începând cu 2 decembrie, la Palas, toți iubitorii acestui sport dinamic și plin de expresivitate sunt așteptați la patinoarul Palas Ice.

Arena de gheață are sesiuni de patinaj de luni până duminică, de la ora 11.00 până la 20.30. Dacă ți-ai pregătit deja mișcările, trebuie să știi că o sesiune are 90 de minute, iar prețul unui bilet pentru copii, cu vârsta de până la 14 ani,  este de 13 lei și 20 de lei pentru adulți, iar patinele se pot închiria cu 15 lei. Însă, dacă acest sport este o pasiune și ți-ai propus să patinezi toată iarna, ai la dispoziție și abonamente. Vestea bună este că vă veți putea bucura de magia gheții tot sezonul rece!

Iubești iarna, dansul pe patine te fascinează, însă nu reușești să îți ții echilibrul pe arena de gheață? Nicio problemă! La Palas Ice, poți să optezi pentru cursuri de patinaj susținute de un instructor cu experiență și multă răbdare. Descoperă ofertele pe site-ul Palas!

Pentru sesiuni de distracție, în siguranță, pe gheață, toți participanții trebuie să prezinte certificatul verde și să poarte masca de protecție, astfel încât să le acopere, atât nasul, cât și gura. Copiii sub 12 ani nu trebuie să prezinte certificatul verde.

Vino la Palas să ne bucurăm de magia Crăciunului și a iernii!