Asteri Medical Clinic, o nouă gamă de servicii medicale private în Iași

Ce ne diferențiază? 

O nouă strategie de abordare a pacientului pe bază de multidisciplinaritate, posibilitatea de intervenție terapeutică promptă și o nouă viziune integrată. În premieră,  ieșenii dar și locuitorii din zona de Nord Est a României vor putea accesa un pachet de recuperare post Covid-19,  dar pot beneficia și de un pachet de regenerare celulară.

Ce specialități oferim? 

Boli Infecțioase, Endocrine și boli de nutriție, Dermatologie, Chirurgie și ortopedie, Gastro-enterologie, Ginecologie,, Pediatrie, Psihologie, Medicina Muncii. Și un cabinet cu laser intravenos și ozonoterapie.

În premieră,  Asteri Medical Clinic oferă facilități legate de deplasarea la domiciliu. Mai ales pentru a ușura adresabilitatea în acest sezon pandemic.

Nu trebuie să îți mai faci griji pentru părinții sau bunicii tăi rămași singuri acasă. Avem personal devotat și pregătit să răspundă la toate nevoile pacienților. Cu profesionalism și compasiune!

„În momente grele ale pandemiei ne-am dat seama de deficiențele și insuficiențele de ordin organizatoric din sistemul sanitar. Sectorul medical privat poate sprijini acest efort pentru a asigura calitatea actului medical. Încerc prin experiența pe care o am să asigur o activitate bine organizată ,dublată evident de profesionalism în acest centru privat. Pe lângă implicarea strict medicală avem o linie de dezvoltare strategică bazată pe interdisciplinaritate. Ne-am gândit că, de multe ori, grija pentru părinți și bunici este greu de stăpânit în special când suntem departe. Acum vom putea fi contactați pentru a asigura tot ce e necesar părinților, bunicilor și nu numai.  Vă asigurăm că suntem pregătiți pentru a lucra în pandemie”, declară medicul Carmen Dorobăț, coordonatorul medical Asteri Medical Clinic.

Unde ne găsiți? 

Șoseaua Nicolina 116, bloc 1011. Spațiu generos, plăcut amenajat și dotat cu aparatură de ultimă generație.

Asteri Medical Clinic alinăm și vindecăm cu dragoste și profesionalism.