La Cinema City din Iulius Mall Iași, ne întoarcem în universul Matrix și avem parte de o reuniune marca Spider-Man!

 

Luna decembrie aduce cele mai așteptate premiere cinematografice ale anului 2021! La Cinema City din Iulius Mall Iași, Moș Crăciun aduce continuarea celebrei trilogii ce îl are pe Keanu Reeves în rol principal. „The Matrix: Resurrections” are premiera pe 24 decembrie 2021 și poate fi un cadou pentru fanii care au așteptat cu sufletul la gură, o nouă întoarcere în Matrix. În plus, continuările se țin în lanț la Cinema City, cu un nou film al seriei Spider-Man – „Spider-Man: No Way Home. De data aceasta, Peter Parker are un nou inamic: trecutul.

Moș Crăciun aduce pe marile ecrane din România continuarea trilogiei Matrix. Cel de-al patrulea film al seriei, „The Matrix: Resurrections” va avea premiera pe 24 decembrie 2021, în cinematograful Cinema City din Iulius Mall Iași. Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, „The Matrix: Resurrections” îi readuce pe marile ecrane, în rolurile lui  Neo și Trinity, pe actorii consacrați, Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss. În prezent, Neo încearcă să trăiască o viață normală, dar este nevoit să se întoarcă acolo unde a început totul: în Matrix.

Povestea lui Peter Parker continuă la Cinema City din Iulius Mall Iași! Spider-Man: No Way Home rulează în cinematografe de pe 17 decembrie 2021, iar primul weekend a reprezentat un succes. Cel mai bun debut al anului și al treilea clasat din toate timpurile, lansarea reprezintă un moment istoric în box-office. De data aceasta, Peter Parker se confruntă cu o altă problemă, căreia trebuie să îi facă față și îi cere ajutorul lui Doctor Strange (Benedict Cumberbatch). „Spider-Man: No Way Home” este un film de care se vor bucura fanii devotați ai seriei, deoarece îi aduce împreună pe actorii ce au consacrat acest rol. Tobey Maguire și Andrew Garfield îmbracă din nou celebrul costum și sunt pregătiți să lanseze pânza de păianjen asupra răufăcătorilor Doctor Octopus (Alfred Molina), Electro (Jamie Foxx) şi Green Goblin (Willem Dafoe).