Premiera spectacolului ”Regatul de gheață” va avea loc la Teatrul Național de Operă și Balet

Chişinău, 3 ian. /MOLDPRES/. La Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” va avea loc pe 5 ianuarie, la orele 12.00 și 16.00, premiera unui spectacol pentru întreaga familie, intitulat „Regatul de gheață” după cunoscutul film de animație ”Frozen” al companiei „Walt Disney”, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, surorile Helga, Elsa și Anna, prieteni loiali Olaf, Sven își continuă călătoria prin țara fabuloasă și își așteaptă publicul la spectacolul teatral de amploare „Frozen-2”. Eroii vor fi nevoiți să intre în Pădurea fermecată, să fie martori la confruntarea îndelungată dintre popoarele Arendelle și Northulndra, să lupte cu monștri de piatră, cu spiritele pădurii, să afle secretul magic al surorilor și, să pătrundă în peștera râului Akhtakhalan.

Pe drumul către aventură, filosoful Olaf și devotatul ren Sven au pregătit o serie de surprize care nu numai dezvăluie o poveste palpitantă, ci și insuflă dragoste pentru valorile familiei.

67 de personaje pe o singură scenă, soluții tehnice noi, cartografiere 3D și efecte vizuale, coregrafie incendiară, costume strălucitoare, voci fermecătoare și actorie fascinantă – toate acestea vor duce spectatorii în lumea magică a basmului Pădurii. O atmosferă magică va domni încă înainte de începerea poveștii, în foaier, unde eroii spectacolului își vor întâlni spectatorii preferați lângă Pomul de Anul Nou.

Show-ul a fost creat de echipa de profesioniști a Studioului „GreTaArt” și de absolvenții Centrului de producție „Made in Odessa”.